Inschrijven

Inlichtingen en inschrijvingen voor schooljaar 2020-2021

Ouders die hun kind wensen in te schrijven in onze school kunnen een afspraak maken via onderstaande knop. 

Op deze afspraak neemt u een kopie van het laatste rapport + het attest mee, samen met de identiteitskaart van de leerling. Zonder deze documenten kunnen wij de leerling niet aanmelden.
U zal opgehaald worden aan de ingang door een leerkracht van de gekozen richting, die de het verdere verloop van de aanmelding met u zal overlopen.

OPGELET; U kan een bevestiging van de gemaakte afspraak krijgen indien u zich inlogt bij doodle of via een gekoppeld Microsoft- of Googleaccount of via Facebook. Wanneer u zich niet aanmeld zal u geen bevestiging ontvangen, gelieve de datum en het uur goed te noteren of bijvoorbeeld een print-screen van de gemaakte afspraak te nemen.

Gelieve met maximum 4 personen (waaronder bij voorkeur zeker de leerling zelf) naar de school te komen, allen een mondmasker te dragen en de handen te wassen bij aankomst. Breng ook een eigen balpen mee.

Er is daarnaast een digitale rondleiding gepland op 27 en 28 juni, check onze hoofdpagina voor meer info hieromtrent

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wil je graag op een ander moment kennis maken met de school, dan maken we graag een afspraak. De contactgegevens vind je bij de praktische info.