KSO in de kijker

Vandaag vieren we met de Dag van het KSO feest. Wij, dat zijn uiteraard Sint-Lukas Kunsthumaniora, maar ook de andere kunstscholen in Vlaanderen.

Samen met Kunsthumaniora Brussel uit Laken zitten we in Muntpunt. Hier participeren onze leerlingen in activiteiten die de kracht en veelzijdigheid van het kunstonderwijs in de kijker zetten.

Activiteiten zoals graphic novel, bezoekers schetsen en interviewen, schilderen, muziek maken, lezingen, virtuele graffiti spuiten, collages maken … vandaag doen we het allemaal in Muntpunt.

Ook op school in de Groenstraat en op verplaatsing gaan er workshops door die over een of meerdere dagen lopen. De reden? Vandaag geven we tevens het startschot voor onze Projectdagen, een driejaarlijks event, waarbij onze leerlingen gedurende drie dagen, over de schotten van de afdelingen en graden heen, kunnen proeven van grensverleggende projecten zoals tattoos ontwerpen, steenkappen, tableau vivant …

Deze twee bijzondere gelegenheden – de Dag van het KSO en de start van onze Projectdagen – zijn de uitgelezen kans om Sint-Lukas Kunsthumaniora te lanceren op Instagram. Volg ons nog de hele dag live!

Enkele impressies van de Dag van het KSO in Muntpunt so far … Meer beelden volgen!