Auteursarchief: leerlingensecretariaat

Inschrijvingen 2020-2021

Ouders die hun kind wensen in te schrijven in onze school kunnen een afspraak maken via onderstaande knop. 

Op deze afspraak neemt u een kopie van het laatste rapport + het attest mee, samen met de identiteitskaart van de leerling. Zonder deze documenten kunnen wij de leerling niet aanmelden.
U zal opgehaald worden aan de ingang door een leerkracht van de gekozen richting, die de het verdere verloop van de aanmelding met u zal overlopen.

OPGELET; U kan een bevestiging van de gemaakte afspraak krijgen indien u zich inlogt bij doodle of via een gekoppeld Microsoft- of Googleaccount of via Facebook. Wanneer u zich niet aanmeld zal u geen bevestiging ontvangen, gelieve de datum en het uur goed te noteren of bijvoorbeeld een print-screen van de gemaakte afspraak te nemen

Gelieve met maximum 4 personen (waaronder bij voorkeur zeker de leerling zelf) naar de school te komen, allen een mondmasker te dragen en de handen te wassen bij aankomst. Breng ook een eigen balpen mee.

Digitaal infomoment zaterdag 30 mei

Op zaterdag 30 mei werd door middel van Zoom.us een digitaal infomoment voorzien. Dit is zowel gericht naar ouders en leerlingen die zich reeds aanmeldden als geïnteresseerde ouders en leerlingen die dit nog niet deden.

Het algemeen infomoment kan u opnieuw bekijken op onze Facebook via deze link: https://www.facebook.com/SintLukasKunsthumanioraBrussel/videos/2666156797045445/

Inschrijvingen 2020-2021

Wegens de corona-crisis en de organisatie van de heropstart van onze school wordt de startdatum voor aanmeldingen voor schooljaar 2020-2021 verschoven naar maandag 18 mei 2020. Wij zullen binnenkort meer informatie posten over de inschrijfprocedure in deze uitzonderlijke tijden.

Inschrijvingen nieuwe leerlingen

Informatie aanmelding, inschrijven en algemene informatie over de school

Op maandag 4 mei om 19u vindt er een infomoment plaats op onze school waar uitleg over onze school alsook over onze aanmeldprocedure gegeven zal worden.

Onze opendeurdag, tevens eindejaarstentoonstelling zal plaatsvinden op 27 en 28 juni tussen 14 en 18u.